REZERVIRAJ ZDAJ

Your address will show here +12 34 56 78
Izposoja športne opreme


Na izposojo vam ponujamo raznoliko športno opremo, ki si jo lahko, z rezervacijo, zagotovite že pred vašim prihodom:


 

Zimski športi in šola smučanja


Zimski meseci so prav tako zelo prijeten čas za obisk boutique hotela A.M.S. Beagle, saj neposredna okolica hotela ponuja obilico možnosti za zimske aktivnosti.


 


Za vas bomo organizirali izposojo zimske opreme ter šolo smučanja na začetnem ali nadaljevalnem nivoju. Na voljo so individualne ure smučanja ter skupinski tečaji (za 3-8 oseb). Za več informacij in cenik kontaktiratje hotelsko recepcijo.


 


Šolo smučanja organiziramo na enem od številnih smučišč v bližnji okolici, lokacijo pa prilagodimo tudi predhodnemu znanju in željam posameznika. Predlagane lokacije so: Pokljuka, Kranjska Gora, Vogel, Soriška planina, Straža and Krvavec. Na Pokljuki in v Ratečah organiziramo tudi tek na smučeh.


 


Vas zanima sankanje ali sprehod po novozapadlem snegu s krpljami? Brez težav! Vaše želje delite z nami in pripravili vam bomo presonalizirano ponudbo, ki jo boste težko zavrnili.


Fitnes


Ker se dobro zavedamo, kako pomembno je biti fit, in ker obstajajo tudi trenutki, ko nam vreme ali pa druge okoliščine ne dovoljujejo preživljanja časa zunaj, smo za vas pripravili tudi tri fitnes naprave, ki so gostom eco boutique hotela A.M.S. Beagle na voljo brezplačno.


Izleti po okolici

PDFFacebookInstagram