REZERVIRAJ ZDAJ

Your address will show here +12 34 56 78
Lokacija

Če prihajate iz smeri Jesenice/Karavanški tunel (avtocesta):

Zapustite avtocesto na izvozu ‘’Lipce, Blejska Dobrava, Jesenice-vzhod’’ in nato nadaljujte desno v smeri ‘’Gorje, Pokljuka’’. Prispeli boste do vasice Kočna in po približno 5 minutah vožnje boste na levi strani zagledali znak za vas ‘’Podhom’’. Zavijte levo in nadaljujte naravnost oz. desno (leva cesta vas bo peljala v do vhoda v sotesko Vintgar). Po nekaj sto metrih boste zagledali vaš cilj na levi strani. Dobrodošli!

Če prihajate iz smeri Ljubljana/Bled:

Na Bledu na edinem semaforiziranem križišču zavijte desno v smeri ‘’Gorje, Pokljuka’’. Ostanite na glavni cesti v smeri proti Gorjam in sledite oznakam za sotesko Vintgar. Glavno cesto zapustite na križišču, kjer ta zavije levo proti Gorjam in Pokljuki, vi pa nadaljujete desno proti Podhomu. Cesta se ves čas vzpenja. Po nekaj ovinkih boste na levi strani zagledali manjšo trgovino Mercator, Podhom je zdaj le še nekaj sto metrov stran na desni strani. Ko boste na križišču zavili desno proti Podhomu, ostanite na desni strani ceste (leva vas bo namreč peljala do vhoda v sotesko Vintgar). Po nekaj sto metrih boste zagledali vaš cilj na levi strani. Dobrodošli!

Javni prevoz za trajnostno mobilnost

Morda imate občutek, da potovanje z javnim prevozom ne bo tako prijetno in udobno, kot z vašim lastnim vozilom, vendar ima javni prevoz ogromno prednosti, med drugim zmanjšuje cestne zastoje, zmanjšuje škodljive emisije in vam obenem daje veliko časa za uživanje, sprostitev, počitek, branje ali kramljanje z vašimi ‘sosedi’.

Do eco boutique hotela A.M.S. Beagle lahko pripotujete s poletom na letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (40 km oddaljen od hotela) in nato pot nadaljujete z avtobusom ali vlakom. Posodobljen urnik prevozov lahko najdete na spodnjih povezavah:

Prosimo vas, da se za dodatne informacije obrnete na hotelsko recepcijo. Pred potovanjem lahko pri nas preverite tudi, ali so navedeni vozni redi točni in veljavni za dan, na katerega načrtujete svoje potovanje.

Po tem, ko boste prispeli v neposredno okolico Bleda, vam bo naša ekipa z veseljem ponudila brezplačni transfer do hotela. Prosimo vas, da nas vnaprej obvestite o svojem potovalnem načrtu in našli bomo najboljšo opcijo za vas.

E-Golf taxi service


Eco boutique hotel A.M.S. Beagle ponuja tudi možnost shuttle in individulnih taxi prevozov do bližnjih krajev. Prosimo, da za več informacij kontaktirate hotelsko recepcijo.
Brezplačen prevoz z vozilom na električni pogon je na voljo vsem našim gostom, ki se odločijo za posebno EKO ponudbo. Preverite stran s Posebnimi ponudbami ali kontaktirajte hotelsko recepcijo za več informacij.

PDFFacebookInstagram